Saturday, March 3, 2018

Finished! The White Lion from Kingdom Death

The second beast but not the last. Ready to prowl and steal your human hands (look into the lore).





13 comments:

  1. Very nicely done. Love the eyes. One of my faves from the KD range

    ReplyDelete
  2. Bunların başlangıcında, siteye ilk sağlamak yaptığınızda karşınıza gelen onay/red seçeneklerinde görüntü ve sesinizin karşı istikamet ile alışverişi ile ilgili sizden tarayıcınız tek onay vermenizi talep eder. Gabile Mobile Bu onay zorunlu tek opsiyon olup, red edilmesi halinde sisteme girişiniz sağlanmaz. Sistemimiz yüzlerce değişik antivirus programından taratılmış ve tehlikeli herhangi bir tehdite rastlanmadığı kanıtlanmıştır. Türkiye’de görünümlü mobil mobil sohbet kullanım seviyesi tüm katılımlara nispeten Gabile Mobile 2018 seneyin ilk perdesinde tahminen olarak E olarak tanımlanmaktadır.

    ReplyDelete
  3. Mirc Gabile Giris sohbet odalari programımızı da sitemizden indirerek, bilgisayarınıza kurabilir ve süratli şeklinde muhabbete başlayabilirsiniz.
    Sohbet sitemiz denk ve adaletli tek ortamda bütün erişkin fertlere açık tek sohbet odalari sitesidir. Değişik sohbet odalari kanalları ile sizlere alaka alanlarınıza göre muhtelif sohbet odalari odaları oluşturulmuştur. sohbet odalari odaları girişi yerine ilk olarak Gabile Giris sitemize internet üstünden bilgisayar veyahut mobil telefonlarınızla bağlandıktan ardından, sitede tespit edilen sohbet odalari girişi penceresine kullanıcıları ismi olarak belirlediğiniz nick/rumuz aratarak sohbete başla düğmesine basınız.

    ReplyDelete
  4. Mobil Sohbet Ülkemize yönelik tek siber hücum var. 100 GB büyüklüğündeki saldırının Garanti Bankasına yapıldığı ve piyasa günü olması hasebiyle cevaplamanın geç bulunduğu görülüyor. TB düzeyindeki saldırıları gördüğümüz son zamanlarda, 100 GB pek de devasa tek hücum sayılmaz, üstelik Piyasa günündeyiz başka bir deyişle kesif ticari işlemlerin bulunmadığı tek tatil Mobil Sohbet günündeyiz.

    ReplyDelete
  5. canlı okey siteleri Minimum 2 en çok 4 şahıs ile oynanılan bu oyunda, tek gelenek altı suratlı zar bulunması gereklidir. Oyuncular öncelikle masadaki taşları karıştırırlar ve 5’erli olarak dizerler. 105 gelenek taş 5’li şeklinde dizilir ve belirli tek tertip tarzda, oyun taşlarının dağıtımını gerçekleştirecek bireyin önüne konulur. Ortada kalan 106. taş ise, canlı okey siteleri okey belirlendikten ardından onun eksiğini kapatacak taş olacaktır. Dağıtım gerçekleştirecek şahıs iki el zar atışı yapar. Dağıtıma nereden başlanılacağını belirlenmiş etmek emeli ile uygulanan zar atışlarından birincisi, 5’erli perlerden hangisinden başlanacağını belirleme eder. İkinci zar neticesi ise, 5’erli perlerden hangisinin o el ki okey taşı olduğunu belirler.

    ReplyDelete
  6. Bilgisayara karşı oynanan okey oyunlarının ne kadar kolay ve sıkıcı olduğunu hepimiz biliyoruz. Sanal Okey Internet sitemiz vasıtası ile hem dostlarınızla sohbet ücretsiz üstünden aynı bölgede okey oynayabiliyorsunuz, hatta işlek okey sitemizin sohbet kısmından okey oynarken bu arada dostlarınızla sohbet edebilirsiniz. Arkadaşlarınız olmasa dahi başka insanlarla beraber hem okey oynayıp hem sohbet ederek henüz eğlenceli tek okey tadını yaşayabilirsiniz.

    ReplyDelete
  7. Çevrimiçi oyun oynama ortamlarının gelişmesiyle beraber defa henüz rağbet görmeye başlayan oyun seçeneklerinden birisi de okey oldu. Canlı Okey Siteleri Bilindiği gibi ülkemizde birçok insanın vazgeçilmezleri arasında yer edinir okey oyna aşamaları. Bu oyun en çok 4 kişiyle oynanan, dirtgörtgen taşlar, bu taşları dizeceğiniz istekalar ve bu arada da oyundaki performans ile skoru belirleyen joker taşı kavramı üstünden biçim alan tek oyundur

    ReplyDelete
  8. okey oynayabileceğiniz güzel tek çevrimiçi okey sitesi derledik düz okey oynarken bi yandan da lobide kişiler ile Eklendi eder iken tek yandan da radyomuzu dinyeleyebilir müzik ile birlikte ve Eklendi ile birlikte okey oynayabilirsiniz. Evde yalnızsınız ve canınız mı sıkılıyor? Mobil Okey Salonları Tek yapmanız lüzumlenen akıllı cep telefonunuzu elinize alıp “evde okey oyna” tarzda Google arama motorunu kullanarak arama yapmanız olacak. Evde okey oyunu, böyle oyunlara evinizden basitçe ulaşabilirsiniz.

    ReplyDelete